Fra en drøm til virkelighed

Vores historie

Det hele startede på en gård i Lunderskov, som var omgivet af frugtplantager, urtehaver og frilandsdyr. Her blev vores familie forelsket i de idylliske omgivelser og tanken om at spise alt fra jord til bord.  Vi begyndte så småt at udforske smage og eksperimentere med forskellige måltider i vores landkøkken. Dog oplevede vi ligesom mange andre børnefamilier, at tiden kan være begrænset i hverdagene grundet lange arbejdsdage og praktiske gøremål.
Her begyndte drømmene at vokse om at starte en virksomhed, som både kunne levere madpakker med høj kvalitet, der indeholdte friske råvarer og samtidig imødese børnefamiliers travle hverdage.

Sidenhen er vores familie virksomhed vokset og flere er kommet til. I dag udbyder vi flere forskellige varianter af færdiglavet madpakker og får leveret råvarer fra forskellige økologiske gårde i Danmark. Vi er derudover blevet et team på 14 personer heriblandt marketing- og økonomiansvarlige, indkøbere, kokke og fragtmænd.

Vores mission er at gøre hverdagen lettere og mere værdifuld for danske børnefamilier. Det vil vi gøre ved at tilbyde kvalitets og tidsbesparende madpakker.

Vores vision er at levere fremtidens madpakker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på vores nyeste madpakker, opskrifter, arrangementer og meget mere