Nyttige oplysninger

Levering

Vi leverer varer til hele Danmark men ikke uden for landets grænser. Varerne vil blive leveret til den leveringsadresse, der er blevet oplyst ved bestillingen.

Familie Madpakken vil levere varerne med egen leveringstransport.

Leveringstidspunkt

Hos Familie Madpakken tilstræbes det at sende madpakkerne 2-3 timer efter ordremodtagelsen. Du kan således forvente at modtage varerne samme dag, som du bestiller, hvis bestillingen er foretaget inden kl.16. Ved bestilling efter kl.16 vil varerne leveres dagen efter.
Efter ordremodtagelse vil du modtage en ordrebekræftelse, hvor det specifikke leveringstidspunkt står beskrevet.

Varerne vil blive leveret til din hoveddør alle ugens dage mellem 6:00-20:00 og for at gøre det nemt for dig behøver du ikke at være hjemme til modtagelsen.

Bor du i hus
Hvis du ikke er hjemme, sørger vi for, at stille dine varer et sikkert sted (garage, skur eller lign.). Du modtager en SMS om placeringen af varerne.

Bor du i lejlighed
Ved aflåste opgange, skal vi enten have tilsendt en nøgle eller have oplyst dørkoden.

Vi anbefaler, at du oplyser din dørkode under ”Min konto”. Hvis ikke din hoveddør besidder en kode skal vi have tilsendt en nøgle til din opgang. Nøglen sendes i en kuvert med dit navn og e-mailadresse, som du har oplyst under ”Min konto”. Nøglen skal sendes til nedestående adresse:

Familie Madpakken

Broloftet 5, 5 mf.

8240 Risskov

Danmark

I tilfælde af vi allerede har en nøgle til din opgang, fordi en anden beboer i din bygning har tilsendt os denne, skal vi ikke modtage en ny nøgle.

Vær opmærksom på at den anden beboer kan ønske sin nøgle retur, hvorefter andre leveringer i opgangen således ikke kan forekomme før en ny nøgle er tilsendt.

UPS: Hvis du ikke ønsker at handle hos Familie Madpakken længere, skal du selv kontakte os for at få nøglen retur.

Alle nøgler som tilsendes Familie Madpakken vil behandles forsvarligt. Hvis nøglen forsvinder af uforklarende årsager betaler vi for erstatningen.

Leveringsemballage

Madpakkerne vil blive leveret i bokse, som holder på den rette temperatur og bevarer madpakkernes kvalitet. Herefter er de parate til at lægges i dine egne personlige madkasser.

Eventuelle forsinkelser

Vær opmærksom på, at varerne kan blive forsinket, hvis vejrforhold og trafik svigter. I disse tilfælde vil vi sende dig en SMS og oplyse dig om det ændret leveringstidspunkt.

Tvivl ikke med at kontakt os, hvis leveringen ikke levede op til dine forventninger eller du har yderligere spørgsmål til leveringen.

Du kan ringe os op på +45 29 29 08 45 alle ugens dage på følgende tidspunkter:

Mandag- fredag kl. 9:00-16:00
Lørdag-søndag kl. 10:00-14:00

Elle sende os en mail på kontakt@familie-madpakken.dk